ARHITECTURA, AMENAJARI, 

DESIGN DE INTERIOR, FENG SHUI

Biroul de arhitectura ofera servicii de proiectare si amenajari interioare pentru constructii civile si industriale, adaptate la cerintele si necesitatile beneficiarului.

O cladire de calitate reprezinta o constructie capabila sa satisfaca exigentele de confort,  sanatate si  calitate a vietii  persoanelor ce o folosesc dar, e placuta si pentru cei ce o percep din afara. Proiectarea este primul pas in obtinerea unei constructii placute, durabile si de calitate.

De proiectare depind costurile de executie si de intretinere precum si calitatea locuirii si obtinerea confortului dorit.

Pentru cei interesati folosim principiile Feng shui pentru proiectare, inca din stadiul de partiu. Folosim Feng shui in lumina vietii si perceptiei europene. Nu este sigur ca vopsindu-ne fiecare perete din camera in alta culoare sau folosind simboluri ce nu apartin culturii noastre vom fi mai fericiti sau viata ne va fi mai lina. Dar e mai mult ca sigur ca ne eliberam de mult stres atunci cand avand un partiu coerent si mobilarea corecta a spatiilor ne gasim cu usurinta lucrurile, spre exemplu.

Echilibrul sufletesc pe care ni-l dorim il putem avea atunci cand cladirea in care ne aflam este echilibrata din punct de vedere volumetric, a materialelor si a culorilor folosite pentru finisaje si mobilier. Proiectul bine gandit inca de la inceput poate duce la o amenajare unitara (conceptual, functional, cromatic, estetic, etc.) Indiferent daca este vorba despre o cladire noua sau despre remodelarea uneia existente amenajarea functionala si coerenta are ca rezultat o atmosfera armonioasa intre utilizatori, casa si mediu si le aduce un plus de placere acestora.

Imaginea repezinta bazinul exterior din cadrul ansamblului Yasuragi Hasseludden in Stockholm (spa japoneza). O oaza de liniste si pace unde arhitectura si amenajarea spatiilor conlucreaza pentru a oferi vizitatorilor echilibru si armonie interioara. Arhitectura moderna - beton aparent si vitraje de dimensiuni mari - care permit legatura dintre spatiul exterior si cel interior. Sunt folosite numai materiale naturale (lemn, piatra), culori agreabile, discrete si linistitoare care se imbina armonios cu luciul apei din bazine.